Wat biedt Aedes?

Hoe kun je regelmatig collega-professionals ontmoeten?

Expert
Barbara Mossinkoff
Verenigingssecretaris

Als jouw corporatie lid is van Aedes dan bied je dat toegang tot verschillende professionele netwerken en digitale communities. Aedes ondersteunt deze netwerken voor directeur-bestuurders en corporatiemedewerkers.

Professionele netwerken

Corporatieprofessionals bieden we een uitgebreid netwerk van collega’s met dezelfde professie of in dezelfde regio waarin kennisdelen, professionalisering en onderlinge verbinding voorop staan. Ook maken de deelnemers aan deze netwerken samen handreikingen en modelreglementen.

Heb je belangstelling om deel te nemen aan een van de netwerken? Vul het aanmeldformulier lidmaatschap Aedes-netwerken in.

Aedes-communities

Benieuwd hoe je collega's bij andere corporaties omgaan met die ene prangende kwestie waarmee je bezig bent? Of wil je juist anderen verder helpen met jouw kennis? Dat kan heel gemakkelijk via de Aedes-communities. Daar kun je contact leggen met je vakgenoten of collega’s met eenzelfde functie, kennis delen of elkaar vragen te stellen.

In de vereniging zijn bijna 30 digitale communities actief. Deze zijn georganiseerd rond een specifiek onderwerp of werkterrein. Een deel ervan is toegankelijk voor iedereen, een deel is besloten en alleen toegankelijk voor medewerkers van Aedes-leden. Is een community besloten dan kun je toelating aanvragen door de community van jouw keuze in het overzicht aan te klikken en daarna op de roze knop 'wordt lid van deze community' te klikken. De beheerders van de community controleren of je aanvraag voldoet aan de toelatingscriteria.

Kijk ook eens bij