Succesvolle voorbeelden woonzorgvisies en slimme interventies

Nieuws Nieuws · 6 juli 2022
Expert
Pieter Schipper
Belangenbehartiger

Op zoek naar succesvolle voorbeelden van woonzorgvisies, woonzorgconcepten en slimme interventies? Neem dan een kijkje op de website van Taskforce Wonen en Zorg. Alle voorbeelden zijn opgehaald bij ambassadeurs van de Taskforce.

Toekomstbeeld wonen en zorg in 2040

Daarnaast heeft de Taskforce een Perspectief voor 2040 opgesteld, waarin een toekomstbeeld van de samenleving op het gebied van wonen en zorg wordt geschetst en de daarbij behorende uitdagingen. Elke partij heeft daarin een verantwoordelijkheid en draagt bij aan het perspectief: ouderen zelf, vrijwilligers, professionals, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties, projectontwikkelaars, (institutioneel) beleggers, stedenbouwkundigen, architecten en bouwers. Dat vereist dat verschillende wensen, mogelijkheden en belangen bij elkaar gebracht worden.

Met het toekomstperspectief Inspiratie voor 2040 willen de betrokken partijen het gesprek over 2040 met elkaar stimuleren. De Taskforce nodigt je graag uit om hierover met jouw lokale partners in gesprek te gaan.

Wat zijn jouw ideeën over het wenkend perspectief voor 2040? Laat het ze weten via [email protected]