Aedes Routekaart krijgt nieuwe functionaliteiten

Nieuws Nieuws · 20 april 2022
Expert
Pauline Poeze
Pauline Poeze
Adviseur Sectorontwikkeling

Rond de zomer komen er nieuwe aanvullende functionaliteiten beschikbaar in de Aedes Routekaart. Wat kun je verwachten?

  • Scenario’s definiëren: Definieer regels voor maatregelen door complexen op basis van eigenschappen te filteren en verander voor de hele selectie in één keer een bepaalde waarde.
  • Scenario’s vergelijken: Geef een scenario voor je hele portefeuille een naam, maak een alternatief scenario en vergelijk ze onderling.
  • Gezamenlijke buurtrapportage: Maak samen met andere corporaties voor de gezamenlijke complexen één buurtrapportage voor je gesprek met de gemeente.
  • Verversen SHAERE-export: Mogelijkheid om opnieuw een SHAERE-export te importeren, zonder verlies van de gemaakte keuzes in de Aedes Routekaart.
  • EFG naar C: Extra optie om complexen met E-, F- en G-labels als tijdelijke stap eerst naar label C te brengen. Dit kan nuttig zijn voor de uitwerking van de verduurzamingsafspraken in het kader van het afschaffen van de verhuurdersheffing.

Met deze nieuwe functionaliteiten wordt de routekaart gebruiksvriendelijker en kun je makkelijker aan de knoppen draaien. Binnenkort kunnen we je er meer over vertellen. Voel je ondertussen vrij om nu door te gaan met het gebruik van de Aedes Routekaart.

Ook goed om te weten: alle keuzes die je nu maakt, verlies je niet bij de overgang naar de nieuwe versie!

Kijk ook eens bij

Meer weten over de Aedes Routekaart?

Wil je de Aedes Routekaart gebruiken? Stuur een mail naar [email protected].

Kijk ook eens bij