Vereniging

Wat doen woningcorporaties in Nederland?

Wil je met jouw corporatie meedoen aan de campagne? Fijn! Want Wonen doen we Samen en de campagne wordt alleen een succes als alle corporaties meedoen.

Speciaal magazine

We hebben speciaal voor deze campagne een magazine uitgebracht. Daarin belichten we wonen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de sector, vanuit de huurder en vanuit de buitenwereld. Dit magazine kun je verspreiden onder je samenwerkingspartners. 

Wil je het magazine zelf afdrukken? Gebruik dan het drukbestand met specificaties.

We horen graag wat je van dit magazine vindt! Heb je ideeën om de campagne op een andere manier onder de aandacht te brengen? Of heb je vragen over de campagne? We horen het graag! Mail naar: [email protected]

Infographic

In ieder magazine staat een infographic met feiten, cijfers en andere weetjes. Deze kun je ook los downloaden en gebruiken in je communicatie met je huurders en samenwerkingspartijen.

Video

Onze sectorvideo kun je ook delen, bijvoorbeeld via je social-kanalen:

Een dag uit het leven van Kitty Awondatu, wijkbheerder bij de Alliantie

Heb je ideeën om de campagne op een andere manier onder de aandacht te brengen? Of heb je vragen over de campagne? We horen het graag! Mail naar: [email protected] 

Podcast

De Aedes-podcastserie Meer dan een huis gaat in op de maatschappelijke relevantie van sociale huur in Nederland op uiteenlopende vlakken.  Beluister en deel de podcasts.