4 redenen om de Huurkrant te bestellen

Nieuws Nieuws · 26 januari 2023
Expert
Foto van Rob Ravestein
Rob Ravestein
Belangenbehartiger

De Huurkrant 2023 is hét middel om je huurders te informeren over de jaarlijkse huuraanpassing. De krant legt de regels uit voor de (inkomensafhankelijke) huurverhoging. En geeft informatie over bezwaarmogelijkheden, huurtoeslag en de huurverlaging voor huurders met een inkomen tot 120% van het minimum.

Ook lees je in een interview met een huurder en een incassomedewerker van een woningcorporatie hoe huurders omgaan met de gestegen kosten voor levensonderhoud.

4 redenen om de Huurkrant 2023 te bestellen:

  1. De Huurkrant legt de regels duidelijk uit.
  2. De Huurkrant legt huurders uit hoe ze eenvoudig en snel een proefberekening maken voor de huurtoeslag. En wat de voordelen daarvan zijn.
  3. De teksten zijn helder en toegankelijk geschreven, op taalniveau B1. 80% van de bevolking begrijpt deze teksten.
  4. De informatie in de krant is van experts van Aedes. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw huurders de juiste en actuele informatie krijgen.
Kijk ook eens bij

Gratis een eigen artikel op de voorpagina?

Wil je jouw huurders vertellen hoeveel huurverhoging zij kunnen verwachten en waarom? Of wil je het beleid van je corporatie rondom de huurverhoging of passend toewijzen uitleggen? Dat kan met een eigen artikel op de voorpagina!

Zo’n pagina is gratis als je de individuele versie van de krant in kleur bestelt. Bij de individuele versie komt het eigen logo in kleur op pagina 1 en pagina 4.

Lever het artikel uiterlijk maandag 27 februari 2023 aan bij Nestas. Om je te helpen bij het schrijven van het artikel, stuurt Nestas je de kopij van de algemene huurkrant. Je kunt zelf beslissen of je tekstkaders uit de algemene versie overneemt, of dat je die ruimte ook gebruikt voor je eigen informatie.

Ook kun je een eigen foto aanleveren. Die moet minstens 1 MB en minimaal 1200 x 1800 pixels groot zijn.

Vragen?

Neem contact op met Nestas.

De Huurkrant is een gezamenlijke uitgave van Aedes en Nestas communicatie.