Hoe maak je compliance iets van de hele woningcorporatie?

Nieuws Nieuws · 2 juni 2023
Expert
Barbara Mossinkoff
Verenigingssecretaris

Werk je als bestuurssecretaris, controller, HR-manager, bedrijfsadviseur of bedrijfsjurist bij een woningcorporatie en ben je verantwoordelijk voor of betrokken bij het organiseren van de compliance? Dan is de Aedes leergang Compliance voor woningcorporaties interessant voor jou.

2-daagse leergang compliance

Compliance gaat over gedrag van medewerkers, over hoe we onze doelen willen halen en dagelijks ons werk doen bij een woningcorporatie. Dat gaat verder dan alleen het toepassen van de Woningwet en het naleven van de Governancecode Woningcorporaties.

Hoe maak je (het gesprek over) compliance vanzelfsprekend in je organisatie? Onder andere dat leer je in de tweedaagse leergang Compliance voor woningcorporaties die Aedes dit najaar weer aanbiedt. Interesse? Bekijk het programma (pdf).

Deze leergang stelt je in staat om bij jouw corporatie de ontwikkeling van compliance te versterken en collega’s te adviseren over dit onderwerp.

Data en locatie Aedes leergang Compliance

De 2 bijeenkomsten zijn op de volgende data en locatie:
dinsdag 26 september en dinsdag 10 oktober 2023 van 9:00 – 16:30 uur – locatie: Woonin Utrecht

De totale kosten zijn per deelnemer 545 euro (exclusief BTW).

De leergang Compliance voor woningcorporaties is voor, door en met medewerkers van corporaties ontwikkeld in samenwerking met experts Roland Notermans (NUX Compliance Consultancy) en Carl de Wannemaeker (Ebben Partners). Ook in het programma maken we veel gebruik van experts die bij corporaties werken, waardoor we de kosten voor de 2-daagse leergang laag houden.

Programma en aanmelden

Wil je meer weten over het programma van de leergang? Download dan de flyer Aedes leergang Compliance voor woningcorporaties met de roze knop hieronder. Direct aanmelden doe je door een mail te sturen naar Roland Notermans van De Compliance Academie via [email protected].

Download het programma van de leergang