Terugblik Aedes-corporatiedag 2024

Nieuws Nieuws · 18 april 2024
Expert
Erik van Assen
Adviseur Sectorontwikkeling

De Aedes-corporatiedag zit er weer op: een dag met ontmoetingen, inspirerende sessies en excursies. Wil je de dag in vogelvlucht nog eens nalezen? Of kon je er niet bij zijn en wil je weten waarover we het hebben gehad? Op deze pagina vind je impressies. Binnenkort delen  we hier ook de aftermovie en presentaties van de sessies. Deze pagina vullen we steeds weer aan, dus hou ‘m goed in de gaten. 

Volkshuisvesting is topsport!

Zo’n 1.000 corporatieprofessionals kwamen richting Omnisport Apeldoorn om te netwerken, inspiratie op te doen en kennis te delen tijdens de Aedes-corporatiedag Volkshuisvesting is topsport!. Met een kop koffie en een haverkoek in de hand zoeken deelnemers een plek op de tribune. Via videobeelden nemen medewerkers van de Apeldoornse corporaties ons mee de wijk in. Op de fiets, want we zitten tenslotte in Omnisport. Esther Vergeer, paralympisch kampioen en chef de mission: 'Schouders eronder en iedereen doet mee!

Na het plenaire gedeelte werd er tijd ingeruimd voor diverse workshop en ging een deel van de aanwezigen met de fiets of bus de wijken in.

Impressie van de Corporatiedag

Presentaties van de deelsessies

Verbonden blijven met collega’s?

De eventapp was een mooie manier om collega’s te vinden die ook op jouw vakgebied werken. Blijf verbonden en wissel kennis uit via de online communities op Aedes.nl. Er zijn er 25, dus er zijn er vast bij die bij jou passen.