Wat biedt Aedes?

Wat heeft Aedes je te bieden?

Expert
Barbara Mossinkoff
Senior verenigingssecretaris

Aedes is een actieve vereniging voor, door en mét de woningcorporaties die lid zijn. Hoe doe je mee met de activiteiten in de vereniging en geef je je mening? Hoe ontmoet je collega-professionals? En hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in het werkveld van woningcorporaties? Hier lees je welke voordelen het Aedes-lidmaatschap jou als corporatieprofessional te bieden heeft.

Waaraan kun je deelnemen?

Afhankelijk van je functie en werkgebied kun je aan verschillende activiteiten in de vereniging deelnemen. Variërend van de voorbereiding van standpunten in de belangenbehartiging tot aan de ontwikkeling en professionalisering van de sector. Formele besluiten in onze vereniging nemen directeur-bestuurders tijdens de halfjaarlijkse verenigingscongressen.

Hoe kun je regelmatig collega-professionals ontmoeten?

Als jouw corporatie lid is van Aedes dan biedt je dat toegang tot verschillende professionele en regionale netwerken en digitale communities. Hier ontmoet je vakgenoten en collega's. Aedes ondersteunt deze netwerken voor directeur-bestuurders en corporatiemedewerkers.

Hoe kun je op de hoogte blijven?

Aedes biedt je allerlei digitale mogelijkheden om op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze sector, zoals onder andere Aedes.nl met dagelijks nieuws, kennis, standpunten, instrumenten en tools over de volkshuisvesting. Verder zijn er digitale nieuwsbrieven, het stakeholdermagazine Aedes-Magazine, persberichten en mailings namens de voorzitter en de algemeen directeur.

Wij komen graag naar je toe!

Voorzitter, directeur en medewerkers van de Aedes-werkorganisatie komen graag langs. Ze laten zich graag informeren over wat er speelt en hoe de werkorganisatie op ontwikkelingen kan inspelen. De directeur licht ook graag toe aan het (gezamenlijke) MT waar de werkorganisatie zich mee bezighoudt, wat onze (jaar)agenda is en hoe corporatieprofessionals kunnen profiteren van onze kennisprogramma’s.

Ben je geïnteresseerd in een bezoek? Laat het ons dan weten via het [email protected].

Contact met Aedes

Aedes-medewerkers kun je benaderen via het medewerkersoverzicht op Aedes.nl.

Wil je meer informatie over onze activiteiten in jouw regio? Benader dan een van onze regionale belangenbehartigers:

Regio Noord: Bart de Jonge
Regio Noordwest: Rob Ravestein
Regio Oost: Anne Sanders
Regio Zuidwest: Pieter van Hulten
Regio Zuid: Job Borggreve